Wordpress Information of favicon of MALESIA.ORG MALESIA.ORG

Portali MALESIA.ORG :: MALËSIA NË INTERNET :: Tuz, Malësi, Portal i pavarur informativ në gjuhën shqipe i themeluar në vitin 2000 në Tuz të Malësisë. Portali i parë dhe më i lexuari i shqiptarëve në Malin e Zi...

Wordpress Theme

favicon of MALESIA.ORG MALESIA.ORG is proudly powered by Wordpress and uses wordpress theme.
Theme Meta Name Theme Meta Information
Name
Type normal
Website http://theme-junkie.com/
Description A magazine theme designed by Theme Junkie
Version 1.0.6
License GNU/GPL Version 2 or later. http://www.gnu.org/licenses/gpl.html
Tags advertise-ready, widget-ready, advanced-theme-options
Author Theme Junkie

Wordpress plugin

5 wordpress plugins are found in favicon of MALESIA.ORG MALESIA.ORG

# Plugin Name
More Info.
Google This
1 Addthis
AddThis provides the best sharing, social, recommended content, and conversion tools to help you make your website smarter.
2 All In One Seo Pack
All in One SEO Pack is a WordPress SEO plugin to automatically optimize your WordPress blog for Search Engines such as Google.
3 Contact Form Plugin
Add Contact Form to your WordPress website.
4 Easy Fancybox
Easily enable the FancyBox jQuery extension on just about all media links. Multi-Site compatible. Supports iFrame and Flash movies.
5 Jetpack
Your WordPress, Streamlined.