Wordpress Information of favicon of TIRANAXXL.COM TIRANAXXL.COM

TiranaXXL - Portali i Kryeqytetit, Ne mundohemi të njohim çdo cep të kryeqytetit në shtrirjen e tij XXL dhe të trasmetojmë të rejat në përditësimin e vazhdueshëm të aktiviteteve. Kërkojmë ta paraqesim sa më qartë atë çka ndodh në Tiranë, ndjekim morinë e ngjarjeve kulturore që ndodhin çdo ditë, hapësirat e reja, lokalet, baret, restorantet, hotelet, libraritë, agjencitë e udhëtimit, palestrat, ndjekim modën, vlerësojmë mbrojtjen e mjedisit dhe barazinë e të drejtave, etj.

Wordpress Theme

favicon of TIRANAXXL.COM TIRANAXXL.COM is proudly powered by Wordpress and uses wordpress theme.
Theme Meta Name Theme Meta Information
Name
Type normal
Description Create a professional city-directory, show places and set-up events, let users submit listings and showcase all of this on Google Map embeds. Follow @templatic on Twitter
Version 4.6.14
License Split GPL
Author Templatic.com
Author's website http://templatic.com

Wordpress plugin

14 wordpress plugins are found in favicon of TIRANAXXL.COM TIRANAXXL.COM

# Plugin Name
More Info.
Google This
1 Bj Lazy Load
Lazy loading makes your site load faster and saves bandwidth. Uses jQuery and degrades gracefully for non-js users. Works with both images and iframes
2 Bloom
3 Contact Form 7
Just another contact form plugin. Simple but flexible.
4 Google Language Translator
Welcome to Google Language Translator! This plugin allows you to insert the Google Language Translator tool anywhere on your website using shortcode.
5 Instagram Slider Widget
Instagram Slider Widget is a responsive slider widget that shows 20 latest images from a public instagram user.
6 Radykal Fancy Gallery
7 Revslider
8 Social Count Plus
Display the counting data of Twitter, Facebook, Google+, YouTube, Instagram, Steam Community, SoundCloud posts and comments.
9 Ubermenu
10 Ubermenu Sticky
11 Wp Author Box Lite
Awesome Author box that you'll fall inlove with!
12 Wp Recaptcha
Integrates reCAPTCHA anti-spam methods with WordPress including comment and registration spam protection.
13 Wysija Newsletters
Send newsletters post notifications or autoresponders from WordPress easily, and beautifully. Start to capture subscribers with our widget now.
14 Yoast Wordpress Seo