Wordpress Information of favicon of UNEGATUAJ.COM UNEGATUAJ.COM

UnëGatuaj - Një botë me receta, Lindur ne vitin 2009, nga pasioni per kuzhinen dhe per recetat gjithnje e me te shumellojshme, kjo faqe synon te jete me prane atyre qe udhehiqen nga motoja: TE GATUASH ESHTE NJE KENAQESI!

Wordpress Theme

favicon of UNEGATUAJ.COM UNEGATUAJ.COM seems to use Wordpress but it is very hard to find the theme information from this website.

Wordpress plugin

0 wordpress plugins are found in favicon of UNEGATUAJ.COM UNEGATUAJ.COM

Wordpress plugin: No wordpress plugin is found in UNEGATUAJ.COM