Wstoolsnl Klantbeoordelingen Wordpress Plugin is used by 1 websites. Among 1, 0 site is within top 10,000 and 0 site is within top 100,000 websites.

Wordpress Plugin Information of

Plugin Meta Name Plugin Meta Information
Plugin Name
Plugin Description Geef bezoekers de mogelijkheid om uw bedrijf/webshop te beoordelen met de klantbeoordeling plugin van WStools.nl
Detail Plugin Description

Met de klantbeoordeling plugin voor WordPress kunt u de klantbeoordelingen tool van WStools.nl gemakkelijk integreren in uw WordPress website. Voor deze plugin is een geregistreerde account nodig van WStools.nl.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Wanneer u genoeg ervaringen heeft ontvangen worden de klantbeoordelingen ook in de zoekmachine getoond met sterren. Zowel bij uw home pagina als in uw advertenties. De kans dat mensen klikken op uw advertentie wordt hierdoor vergroot.

Zelf vragen instellen

Naast een algemene beoordeling kunt u de bezoeker zelf een beoordeling vragen. U kunt hierdoor bijvoorbeeld vragen wat bezoeker vond van de service en/of de prijs.

Beheer zelf uw klantbeoordelingen

U kunt zelf in ons systeem uw beoordelingen beheren. Geef bijvoorbeeld als website eigenaar een reactie op een beoordeling.

More Information Wordpress Official Plugin Repository
Google

Top 1 Websites built with Wordpress plugin

Goedkope Scooterverzekeringen | V.a. € 1,75 per maand